Over Flamepro

Flamepro is in 2008 ontstaan uit de voormalige afdeling brandwerende producten van Asbipro B.V. Asbipro een in 1951 opgericht familiebedrijf gespecialiseerd in de handel en bewerking van technische isolatiematerialen. Vanuit een jarenlange ervaring in de technische isolatiebranche sluit het brandwerend maken van sparingen en constructies naadloos aan. Leidingen, Kabelgoten en luchtkanalen worden niet alleen bouwkundig afgedicht maar worden met functiebehoud brandwerend gemaakt. Als probleemoplosser op brandwerend gebied heeft Flamepro zich gespecialiseerd tot begeleider, adviseur en leverancier van gecertificeerde brandwerende systemen. Middels een nauwe samenwerking met onze Producenten en Applicateurs levert Flamepro een totaalconcept in passieve brandbescherming

Logistiek

Als distributeur van volume goederen is zowel de interne als de externe logistiek één van de belangrijkste processen in onze organisatie.

Interne logistiek
Met een geavanceerd computer- en coderingsysteem beheersen wij onze interne goederen stroom. Van inkoop bestellingen, goederenontvangst tot magazijnplaatsing aan de ene kant tot orderacceptatie, orderpicking en orderuitgave aan de andere kant.

One Stop Shopping
Met een breed assortiment aan brandwerende producten hanteert Flamepro het “One Stop Shopping” systeem wat wil zeggen dat de afnemer zijn complete behoefte aan brandwerende systemen en isolatie op het gewenste tijdstip op de juiste afleverplek geleverd kan krijgen.

Transport
In samenwerking met Sluijter Logistics, “één van de grotere nationale groepage transporteurs”, staan wij borg voor een betrouwbare logistiek. Vanuit de diverse vestigingen kunnen wij in iedere regio van het land snel en adequaat de goederen leveren.